Başkan Bulut: Derince'miz 2023’e Hazır
Mutluluğa Engel Yok
Anasayfa > Haberler > Başkan Bulut, Öğretmeniyle Buluştu
Başkan Bulut, Öğretmeniyle Buluştu
Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında düzenlenen programda Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilkokul öğretmeni Arif Yıldız ile bir araya geldi

Bu Yıl İkincisi Düzenlendi

Derince’de farklı noktalarda düzenlenen programlarla kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında çok anlamlı bir etkinlik gerçekleşti. Piri Reis İlkokulu’nda görev yapan öğretmen ve öğrencileri bir araya getiren buluşma ilk olarak geçtiğimiz yıl gerçekleşmişti. Piri Reis mezunları ve öğretmenler aynı etkinliği bu yıl da gerçekleştirerek, geleneksel hale getirdiler. Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu’nda gerçekleşen buluşmaya katılan Başkan Bulut, ilkokul öğretmeni Arif Yıldız ile hasret giderdi.

Öğretmenlere Çiçek Takdimi

Duygu dolu anların yaşandığı buluşmanın önemine vurgu yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Bugün burada öğretmenim Arif Yıldız ve okulumuzda görev yapmış eğitimcilerimiz ile bir araya geldik. Kıymetli öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Bugünlere gelmemize vesile olan tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle organizasyonu düzenleyen arkadaşlarımızı da kutluyorum” dedi. Okul yıllarından anıların paylaşıldığı program öğretmenlere çiçek takdimi ile sona erdi.