Hava Yolunu Geçen Yıl 210 Milyon Yolcu Kullandı
Soğuk Havalarda Sokakta Kimse Kalmasın
Anasayfa > Haberler > Derince’de Öğretmenler Günü Coşkusu
Derince’de Öğretmenler Günü Coşkusu
24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Yelken Kafe'de düzenlenen programda Derince’de görev yapan öğretmenler bir araya geldi

Yelken Kafe’de Buluştular

Derince Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ilçedeki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin onuruna bir akşam yemeği verdi. Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen programa ilçede görev yapan öğretmenler yoğun ilgi gösterdi. Öğretmenler Günü’ne özel olarak düzenlenen program Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Oman Karabayır, İlçe Halk Eğitim Müdürü Abdülkadir Yardımcı, milli eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenleri bir araya getirdi.

Öğretmenler Bir Araya Geldi

Yemek ikramının gerçekleştiği ve müzik dinletisinin de sunulduğu programa gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Derince’mize kazandırdığımız bu güzide merkezimiz Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonunda kıymetli öğretmenlerimizle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmasın. Bu vesileyle ülkemizin geleceği olan yavrularımızı yetiştiren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum.” dedi.