Mutluluğa Engel Yok
03.12.2018
Anasayfa > Haberler > Özcanlar Süpermarket Derince’de Açıldı
Özcanlar Süpermarket Derince’de Açıldı
Mersincik Mahallesi'nde hizmet verecek olan Özcanlar Süpermarket'in açılışını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yaptı

Derince’de son dönemde hizmete açılan işletmelere bir yenisi daha eklendi. İş adamı Yücel Kazgan’ın sahibi olduğu Özcanlar Süpermarket, Körfez’deki şubesinin ardından ikinci işletmesini Derince’de hizmete açtı. Mersincik Mahallesi Hayat Caddesi No: 7 adresinde hizmet verecek olan Özcanlar Süpermarket’in açılış törenine başta Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere siyasi parti temsilcileri, protokol ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 330 m2’lik alanda dört personeli ile hizmet verecek olan Özcanlar Süpermarket, bölgede önemli bir ihtiyacı giderecek. Açılışta bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Özcanlar Süpermarket’in Derince’ye ve işletme sahiplerine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.