Çenesuyu Kapılarını Öğrencilere Açtı
29.11.2018
Anasayfa > Haberler > DER-MEK Ailesinin Öğretmenler Günü Mutluluğu
DER-MEK Ailesinin Öğretmenler Günü Mutluluğu
Derince Belediyesi'nin Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte eğitim verdiği DER-MEK bünyesinde görev yapan usta öğreticiler 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte bir araya geldi

Yelken Kafe’de Bir Araya Geldiler

Kültürel ve sosyal belediyecilik alanında önemli çalışmalara imza atan Derince Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan DER-MEK, ilçede binlerce kursiyere ev sahipliği yapıyor. Derince Belediyesi’nin İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile eğitim verdiği DER-MEK, ilçede 7 ayrı noktadaki merkezi ile farklı branşlarda kurslar düzenliyor. Derince Belediyesi Mesleki Eğitim Kursları (DER-MEK) bünyesinde başarıyla görev alan usta öğreticiler bu kez kurslar dışında kendileri için düzenlenen özel etkinlikte bir araya geldi. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen program DER-MEK ailesini bir araya getirdi.

24 Kasım’a Özel Program Düzenlendi

Öğretmenler Günü buluşmasına Derince İlçe Halk Eğitim Müdürü Abdülkadir Yardımcı, Derince Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Lokman Karaaslan, DER-MEK ve Halk Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile usta öğreticiler yoğun ilgi gösterdi. Programda açılış konuşmasını yapan İlçe Halk Eğitim Müdürü Abdülkadir Yardımcı, kursların düzenlenmesine olan katkılarından dolayı Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’a teşekkür ederek, tüm öğretmenleri tebrik ettiğini ifade etti. Derince Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Lokman Karaaslan da DER-MEK bünyesinde çok başarılı çalışmaların gerçekleştiğini belirterek, “Başta DER-MEK’li usta öğreticilerimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizin bu özel günlerini kutluyorum” dedi.