Türkiye'nin Uzaktan Kumandalı Piyadeleri Geliyor
04.12.2018
Anasayfa > Haberler > Başkan Bulut’tan Öğretmenler Günü Mesajı
Başkan Bulut’tan Öğretmenler Günü Mesajı
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır ve eğitim camiasından konukları ile buluşan Başkan Bulut, önemli mesajlar verdi

İlçe genelinde eğitime yönelik faaliyetlere her zaman katkı sunan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu kez 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır ve eğitim camiasından konukları ile bir araya geldi. Öğretmenliğin toplumun inşasında en önemli mesleklerden biri olduğunu belirten Başkan Bulut, “

Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı yarınlara hazırlayan tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü gönülden kutluyorum. Ülkemizi güçlü bir şekilde geleceğe taşırken en önemli görev öğretmenlerimize düşmektedir. Bu vesileyle yaşamını yitiren öğretmenlerimizi rahmetle anıyor ve bizleri yetiştiren öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.