Derinceliler 'Şiddete Hayır' Dedi
29.11.2018
Anasayfa > Haberler > Derince’de Kadınlar İçin Spor Merkezi Açıldı
Derince’de Kadınlar İçin Spor Merkezi Açıldı
Derince'de hizmet verecek olan B Fit Kadın Spor ve Yaşam Merkezi, Başkan Bulut'un da katıldığı törenle hizmete açıldı

Başkan Bulut Yalnız Bırakmadı

B Fit Kadın Spor ve Yaşam Merkezi Yavuz Sultan Mahallesi Barbaros Caddesi No: 49 / B adresinde hizmete girdi. Nizamettin Şahin ve kızı Tuğçe Şahin’in sahibi oldukları B Fit Kadın Spor ve Yaşam Merkezi Derince Şubesi’nin açılışı için bir tören düzenlendi. Açılış programına Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Nevzat Daşdemir, Yavuz Sultan Mahalle Muhtarı Ali Cenk Akgün, esnaflar ve Şahin ailesinin yakınları katıldı.

Türkiye Genelindeki 242. Şubesi

Yapılan duaların ve açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından B Fit Kadın Spor ve Yaşam Merkezi’ni gezen Başkan Bulut, merkezin işletme sahiplerine ve Derince’ye hayırlar getirmesini temennisinde bulundu. Türkiye genelindeki 242. şubesini Derince’de hizmete açan B Fit Kadın ve Spor Yaşam Merkezi, haftanın altı günü 08.00-20.00 saatleri arasında hizmet verecek.