Başarının Mimarı Kadınlarımızdır
16.04.2019
Anasayfa > Haberler > EYDEM’li Anıl’ın Büyük Başarısı
EYDEM’li Anıl’ın Büyük Başarısı
Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi (EYDEM) stajyerlerinden Anıl Koçak'ın da yer aldığı Down Sendromlular A Milli Futsal Takımı Avrupa'dan 3. olarak döndü

Derince’deki engelli çocukların toplumsal yaşamda yer almalarını amaçlayan ve bu doğrultuda hizmet veren EYDEM’in stajyerlerinden Anıl Koçak, çok önemli bir başarıya imza attı. Geçtiğimiz yıllarda EYDEM’de kursiyer olarak eğitimlere katılan günümüzde ise stajyer olarak aynı kurumda görev yapan Anıl Koçak,  milli takım formasıyla birlikte İtalya’da mücadele etti. Anıl Koçak’ın da kadrosunda yer aldığı Özel Sporcular Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlular A Milli Futsal Takımı, İtalya’nın Terni kentinde düzenlenen şampiyonayı Portekiz ve ev sahibi İtalya’nın ardından üçüncülükle tamamladı. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da yayımladığı mesajla Anıl Koçak’ı ve ay yıldızlı millileri tebrik etti.