Mutluluğa Engel Yok
03.12.2018
Anasayfa > Haberler > Başkan Bulut’a Hizmet Teşekkürü
Başkan Bulut’a Hizmet Teşekkürü
Dört buçuk yıllık süreçte Derince'ye bir çok vizyon proje kazandıran Başkan Bulut, hizmetlerini ilçe merkezi ile sınırlı tutmayarak İshakçılar'ın merkezi olduğu köylere de çok önemli yatırımlar yaptı

İshakçılar’dan Teşekkür Ziyareti

Bir yandan altyapı ve üstyapı çalışmalarının devam ettiği, diğer taraftan ise vizyon projelerin inşa edildiği Derince’de bu dönem Başkan Bulut’un imzasını taşıyan bir çok eser ilçeye kazandırıldı. Yaptığı projelerle Derince’yi herkesin yaşamaktan mutluluk duyduğu bir kent haline getiren Başkan Bulut, hizmetlerini ilçe merkezi ile sınırlı tutmayarak İshakçılar’ın merkezi olduğu köylere de çok önemli yatırımlar yaptı. Bu bağlamda Kocaeli Yerel Kültür Platformu Başkanı Dr. Metin Şentürk, Çavuşlu Mahalle Muhtarı Eyüp Özcan, Derince Taşköprülüler Dernek Başkanı Erhan Çiftçi, Körfez Taşköprülüler Dernek Başkanı Ceyhun Atik, Çavuşlu Yardımlaşma Derneği Başkanı İlhami Usta, dernek yöneticileri ve bölge gençleri de Başkan Bulut’u ziyaret ederek, hizmete sunduğu eserler nedeniyle teşekkür etti.

Birbirinden Önemli Kalıcı Eserler

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da yaptığı konuşmada, “Derince’mize hizmet ederken hiçbir mahallemizi birbirinden ayırmadık, kentimize bir bütün olarak baktık. Bu bağlamda köylerimiz de bizim için en az merkezimiz kadar önemli. 7 yeni mahallemizin merkezi olan İshakçılar’a bu dönem içinde düğün salonunun da yer aldığı Kültür Merkezi inşa ettik. Yine yaptığımız İshakçılar Er Meydanı ve Spor Kompleksi ile bölgemizi sportif noktada da cazibe merkezi haline getirdik. Ayrıca Dümbüldek Pınarı Mesire Alanı’ndaki düzenlemelerimiz bölgemize hareketlilik kazandırdı.” dedi. Başkan Bulut, ayrıca bölgede tarihi açıdan büyük önem arz eden Beş Divanlı Rıza Bey Konağı’nın da Büyükşehir Belediyesi tarafından aslına uygun olarak yeniden inşa edildiğine vurgu yaptı.