Belediye Derincespor Haftayı 1 Puanla Kapattı
09.11.2018
Anasayfa > Haberler > Başkan Bulut'tan 10 Kasım Mesajı
Başkan Bulut'tan 10 Kasım Mesajı
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 80'inci yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürkün aramızdan ayrılışının 80inci yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayan Başkan Bulut, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Milletimize yapmış olduğu önderlikle Cumhuriyetimizin mimarı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 80’inci yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyorum. Onurlu ve bağımsız mücadelemizin öncüsü olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere açtığı yolda, bugün ülkemiz muasır medeniyetler seviyesine ulaşmıştır. Ülkemiz üzerinde oyun oynamak isteyen dış güçlere karşı Cumhuriyetimizin kuruluş sürecinde nasıl tek yürek olarak cevap verdiysek bugün de birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. Allah’ın izniyle Türkiye Cumhuriyeti, yoluna büyüyerek devam edecek ve sonsuza dek yaşayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.”