Yesevi Camii’nin Minareleri Yükseldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Önemli Mesajlar
Anasayfa > Haberler > Meclis'te İki Madde Görüşüldü
Meclis'te İki Madde Görüşüldü
Derince Belediye Meclisi’'in Kasım ayı olağan toplantısında görüşülen gündem maddeleri kabul edilirken, 2019 Mali Yılı Bütçesi 85 milyon TL olarak belirlendi

Derince Belediyesi Meclisi’nin Kasım ayı olağan toplantısını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yönetirken, katiplikleri Ayşe Mamat ve Fatma Akarsu yaptı. Açılış ve yoklamanın ardından başlayan mecliste, Plan ve Bütçe Komisyonunun 2019 yılı Performans Programı ile ilgili komisyon raporu ve 2019 yılı Bütçesi ile ilgili komisyon raporu oylanarak kabul edildi. Meclis toplantısında yapılan görüşmeler neticesinde 2019 Mali Yılı Bütçesi 85 milyon TL olarak belirlendi. Meclis gündeminde yer alan performans programı ve bütçe üzerine muhalefet üyeleri ve parti gruplarının sözcülerinin görüşlerini iletmesinin ardından meclis toplantısı sona erdi. Derince Belediyesi Meclisi’nde ayrıca bir sonraki toplantı tarihi ise 4 Aralık Salı günü olarak belirledi.