Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Önemli Mesajlar
09.11.2018
Anasayfa > Haberler > Belediye Derincespor Çok Farklı: 5-0
Belediye Derincespor Çok Farklı: 5-0
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta zirve mücadelesi veren Belediye Derincespor sahasında konuk ettiği Bornova Yeşilovaspor'u 5-0'lık skorla mağlup etti

Bölgesel Amatör Lig’de bu yıl zirve mücadelesi veren Belediye Derincespor, hafta sonu mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde  Bornova Yeşilovaspor’u konuk etti. Derince Belediyesi Doğal Çim Stadyumu’nda oynanan müsakabaya etkili başlayan temsilcimiz 11. Dakikada Yiğit Ali’nin kaydettiği golle 1-0 öne geçti. İlk yarısı temsilcimizin tek gollü üstünlüğüyle tamamlanan müsabakanın ikinci devresinde baskıyı arttıran Belediye Derincespor, 46. dakikada Cihan’ın kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı. 52’de Yolcu ve 57. dakikalarda Ufuk’un ayağından iki gol daha bulan temsilcimiz maçın son anlarında Gökalp ile bir gol daha kaydederek müsabakayı 5-0’lık skorla kazanmayı bildi. Belediye Derincespor bu galibiyetle lider Aliağaspor’un bir puan ardında haftayı dördüncü sırada tamamladı.