Dolar Düştü, Çenesuyu İndirim Yaptı
Sağlıkta Millileşme Savunma Sanayi Kadar Önemli
Anasayfa > Haberler > Derince’mizi Birlikte Yarınlara Hazırlıyoruz
Derince’mizi Birlikte Yarınlara Hazırlıyoruz
Derince'de eğitim veren okulların müdür ve müdür yardımcıları ile bir araya gelen Başkan Bulut, "Derince'mizi hep birlikte yarınlara hazırlıyor ve ilçemizdeki eğitim çıtasını yükseltmeye devam ediyoruz" dedi

Kapsayıcı Eğitim Semineri Tamamlandı

İlçe genelinde eğitime yönelik faaliyetlere katkı sunan ve eğitim camiasının temsilcileri ile sık sık bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu kez okulların müdür ve müdür yardımcıları ile buluştu. Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen kahvaltılı buluşmada Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, milli eğitim şube müdürleri, okulların müdür ve müdür yardımcıları hazır bulundu. Derince genelinde iki hafta boyunca devam eden Kapsayıcı Eğitim Semineri’ni başarıyla tamamlayan okul müdür ve müdür yardımcılarına sertifikalarının da takdim edildiği programda ilk konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır yaptı. Katılımları ve katkıları dolayısıyla Kaymakam Aksak ve Başkan Bulut’a teşekkür eden Karabayır, kapsayıcı eğitim seminerinin içeriği ile ilgili bilgiler verdi.

“Eğitim Çıtasını Yükseltmeye Devam Ediyoruz”

Programda konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da eğitim camiasına katkı sunmayı her zaman kendi asli işleri gibi gördüklerini ifade etti. Eğitime yönelik önemli mesajlar veren Başkan Bulut “Türkiye’mizi geleceğe hazırlarken hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Bu doğrultuda bizler projelerimizi ilçemize kazandırırken sizler de eğitimciler olarak gelecek nesillerimizi şekillendiriyorsunuz. Derincemizi hep birlikte yarınlara hazırlıyor ve ilçemizdeki eğitim çıtasını yükseltmeye devam ediyoruz. Biz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi. Derince Kaymakamı Cemil Aksak da eğitimin toplumun olmazsa olmaz unsuru olduğunu belirterek, hep beraber ilçeye değer katacak çalışmalara imza attıklarını söyledi. Yelken Kafe’de düzenlenen program müdür ve müdür yardımcılarına katılım sertifikalarının takdim edilmesiyle sona erdi.