Derince’de Üç Önemli Eser Daha Yükseliyor
08.11.2018
Anasayfa > Haberler > Bulut’un Konuğu Eğitim ve Spor Camiası
Bulut’un Konuğu Eğitim ve Spor Camiası
İlçeye değer katan projelere imza atan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, istişareye verdiği önem doğrultusunda bu kez spor ve eğitim camiasından konukları ile bir araya geldi

Eğitim Camiasının Yanındayız

Derince’ye artı değer katan projeleri inşa ederken istişareyi ön planda tutan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, sık sık kentin dinamikleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Bulut, son olarak spor ve eğitim camiasından konukları ile bir araya geldi. Başkan Bulut ilk olarak Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Süleyman Toktaş, Derince Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Elif Ezgi, yöneticiler Zekeriya Küçük ve Selma Sertçelik ile görüştü.

Gençliğe ve Spora Katkı

Eğitim camiasından konukları ile sohbet eden Başkan Bulut, “İlçemizde eğitime yönelik faaliyetleri her zaman desteklemeyi sürdürüyoruz. Her şey Derince’miz ve ülkemizin geleceği olan çocuklarımız için.” dedi. Başkan Bulut ayrıca, Çenesuyu Plajyoluspor Başkanı Bünyamin Akman ve yönetim kurulu üyeleri ile de bir araya geldi. Sportif noktada Derince genelinde çok önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Bulut, “Gençliğe ve spora hizmet eden kulüplerimizi her zaman destekliyor ve ilçemizde yaptığımız tesislerle sporda kalıcı başarıyı hedefliyoruz.” dedi.