Burs ve Kredi Başvuru Sonuçları Açıklandı
Bulut: Derince’mizi 2023’e Taşıyoruz
Anasayfa > Haberler > Belediye Derincespor’un Zirve Takibi Sürüyor
Belediye Derincespor’un Zirve Takibi Sürüyor
Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta mücadele veren temsilcimiz Belediye Derincespor, Sultangazi Belediyespor ile oynadığı müsabakadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig’de bu yıl zirve mücadelesi veren Belediye Derincespor erteleme maçında sahasında Sultangazi Belediye ile karşı karşıya geldi. Derince Belediyesi doğal çim sahada oynanan müsabakada temsilcimiz 38. dakikada kalesinde gördüğü gole 40. dakikada Ufuk ile yanıt verdi. İlk yarısı 1-1 berabere biten müsabakanın ikinci yarısında da karşılıklı goller vardı. Sultangazi 58. dakikada Haktan ile 2-1 öne geçerken, temsilcimiz Belediye Derincespor, 64. dakikada Abdülsametin kendi kalesine attığı golle 2-2’lik eşitliği sağladı. Belediye Derincespor 2-2 berabere biten müsabakanın ardından puanını 12’ye yükselterek, haftayı liderin bir puan ardında dördüncü sırada tamamladı.