Kampanyaya Katılan Firma Sayısı 500'ü Aştı
Bulut: Derince’miz İçin Birlikte Çalışıyoruz
Anasayfa > Haberler > Bulut: Derince’miz İçin Birlikte Çalışıyoruz
Bulut: Derince’miz İçin Birlikte Çalışıyoruz
İlçedeki cami dernek başkanları ve muhtarlar ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, "Derince’mizi daha iyi bir geleceğe taşımak için kentimizin tüm dinamikleri ile birlikte çalışıyoruz" dedi

Kalıcı Eserler Yükseliyor

Kente değer katan projelere imza atan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, istişareye verdiği önem doğrultusunda ilçedeki tüm dinamikler ile bir araya gelmeye devam ediyor. Hizmete sunduğu vizyon projeler ve kalıcı eserlerle Derinceyi herkesin yaşamaktan mutluluk duyduğu bir kent haline getiren Başkan Bulut, toplumun farklı kesimleriyle  istişare toplantılarını sürdürüyor. Başkan Bulut, son olarak Derince’deki cami dernek başkanları ve mahalle muhtarlarını Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda ağırladı.

Cami Dernek Başkanları ile Toplantı

İlk olarak cami dernek başkanları ile bir araya gelen Başkan Bulut, “Bu işi gönüllü olarak yapan dernek yöneticilerimize teşekkür ediyorum. En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır. Bizler de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da cami derneklerimizin yaptıkları çalışmalarda yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi. Başkan Bulut, cami derneği başkanları ile yaptığı görüşmenin ardından bu kez ilçede görev yapan muhtarlarla aylık toplantıda bir araya geldi.

Muhtarlar ile Projeler Görüşüldü

Mahallelerde yaşanan acil sorunların bu toplantılar vasıtasıyla en aza indiğini belirten Başkan Bulut, “Derince’mizi muhtarlarımızla birlikte imar ediyoruz. Şehrimize hizmet noktasında adeta bizim gözümüz ve kulağımız olan muhtarlarımıza katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum. Burada bulunan herkesin tek bir amacı var o da vatandaşlarımıza daha iyi şartlarda hizmet verebilmek” dedi. Başkan Bulut ve muhtarların bir araya geldiği toplantıda ilçede yapımı devam eden projeler de görüşüldü.