41 Milyon Kere Maşallah
09.12.2018
Anasayfa > Haberler > Büyüklerimiz Bizim Başımızın Tacıdır
Büyüklerimiz Bizim Başımızın Tacıdır
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Yaşlılar Haftası kapsamında Derince'nin yaşça en büyüğü olan Rahime Güvercin'i evinde ziyaret ederek, hayır duasını aldı

Yaşlılar Haftası kapsamında Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, beraberinde AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ile birlikte bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bu ziyaretler kapsamında Başkan Bulut, Çınarlı Mahallesi’nde ikamet eden Derince’nin yaşça en büyüğü 105 yaşındaki Rahime Güvercin’e de evinde konuk oldu. Yaşlılarımızın geleceğimize ışık tutan en önemli değerlerimiz olduğunu belirten Başkan Bulut, “Yapmış olduğumuz ziyaretimizde kıymetli büyüğümüzün hal ve hatrını sorma imkanı bulduk. Büyüklerimiz bizim her zaman başımızın tacıdır. Rabbim bizleri, onların hayır dualarını alan kullarından eylesin inşallah.” dedi.