Belediye Derincespor Hız Kesmiyor
12.10.2018
Anasayfa > Haberler > AK Parti Derince’den Aşure İkramı
AK Parti Derince’den Aşure İkramı
AK Parti Derince İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği programda vatandaşlara aşure ikramı gerçekleştirildi

Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleşen aşure geleneği Derince’de yine farklı noktalarda en güzel şekilde yaşatılıyor. Merkez binası Denizciler Caddesi’nde yer alan AK Parti Derince İlçe Başkanlığı da bir aşure programı düzenledi. Cadde üzerinde vatandaşlara aşure ikramının gerçekleştiği programa başta Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve partililer katıldı. Muharrem ayının diğer aylar arasında ayrı bir önemi olduğunu belirten Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “İlçe Başkanlığımızın düzenlediği programda vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Rabbim bu mübarek günde yapmış olduğumuz hayır ve dualarımızı kabul eylesin” dedi.