Belediye Derincespor Hız Kesmiyor
12.10.2018
Anasayfa > Haberler > A Milli Futbol Takımı'nın Aday Kadrosu Açıklandı
A Milli Futbol Takımı'nın Aday Kadrosu Açıklandı
A Milli Futbol Takımı'nın Bosna-Hersek ile oynayacağı özel maçın ve Rusya ile deplasmanda yapacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşmasının aday kadrosu belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre ay-yıldızlılar, 8 Ekim Pazartesi günü Rivadaki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesislerinde toplanacak.

Teknik direktör Mircea Lucescu tarafından belirlenen 26 kişilik aday kadroda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Sinan Bolat (Royal Antwerp)

Savunma: Mehmet Zeki Çelik (Lille), Şener Özbayraklı, Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Ertuğrul Ersoy (Bursaspor), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Mert Müldür (Rapid Wien), Serdar Aziz, Ömer Bayram (Galatasaray)

Orta saha: Cengiz Ünder (Roma), Serdar Gürler (Huesca), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Tarkan Serbest (Kasımpaşa), Berkay Özcan (Stuttgart), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg)

Forvet: Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Real Valladolid)

Milli takımın programı

Bosna-Hersek maçının hazırlıklarını iki gün boyunca Rivada sürdürecek A Milli Takım, 10 Ekimde Rizeye geçecek ve mücadele öncesindeki son çalışmasını da aynı gün saat 20.15te karşılaşmanın oynanacağı Rize Yeni Şehir Stadyumunda yapacak. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescunun basın toplantısı idman öncesi 19.45te başlayacak. Türkiye-Bosna Hersek özel maçı, 11 Ekim Perşembe günü saat 20.30da oynanacak.

A Milli Takım, Rusya ile deplasmanda oynayacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşması için 12 Ekim Cuma günü Rizeden Soçi kentine seyahat edecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, maçın oynanacağı Fisht Olimpiyat Stadında cumartesi günü saat 18.30da basın toplantısı düzenleyecek. Ay-yıldızlılar, basın toplantısının ardından saat 19.00da statta antrenman yapacak. Rusya-Türkiye maçı, 14 Ekim Pazar günü saat 19.00da başlayacak.

A Milli Takım kafilesi, Rusya maçının ardından İstanbula dönecek.