Belediye Derincespor Hız Kesmiyor
12.10.2018
Anasayfa > Haberler > Sıfır Atık Projesine Derince’den Tam Destek
Sıfır Atık Projesine Derince’den Tam Destek
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın başlatmış olduğu "Sıfır Atık" projesine Derince Belediyesi ve ilçedeki kuruluşlardan tam destek geldi

Bilgilendirme Toplantısı

Kaynakların daha verimli kullanılması maksadıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan “Sıfır Atık” projesi Derince’de hayat buluyor. Atıkların geri dönüştürülmesini kapsayan proje kapsamında Derince’de eğitim veren Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Konferans Salonu’nda bir program düzenlendi. İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Derince Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen programa katılım yoğun oldu.

İklim Değişikliği Konuşuldu

Proje koordinatörü Müslüm Yıldız, Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Cömert ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin Tol, tarafından bilgilendirmelerin yapıldığı programda iklim değişikliği temasının üzerinde duruldu. İklim değişikliğinin tüm insanlığın sorunu olduğunun belirtildiği Derince’deki seminere ilçede bulunan tüm okul yöneticileri, çevre kolu öğretmenleri, okul aile birliği üyeleri, toplu konut ve sitelerin yöneticileri de katıldı.