Derince’de Birlik, Beraberlik Gecesi
09.12.2018
Anasayfa > Haberler > Belediye Derincespor Çok Farklı: 0-3
Belediye Derincespor Çok Farklı: 0-3
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta mücadele veren Belediye Derincespor, ikinci hafta müsabakasında deplasmanda Bozüyük Vitraspor'u 3-0 mağlup etti

Bu sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta zirve mücadelesi veren Belediye Derincespor, sezona B. Derbentspor karşısında elde ettiği 5-0’lık galibiyetle başlamıştı. İlk hafta sonunda oynanan maçların ardından liderlik koltuğuna oturan Belediye Derincespor, ikinci hafta müsabakasında deplasmanda Bozüyük Vitraspor’a konuk oldu. Daha önce kupada elendiği Bilecik temsilcisi karşısında bu kez baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Belediye Derincespor, rakibini 3-0’lık skorla mağlup ederek haftayı üç puanla kapattı. Bu sonucun ardından puanını 6’ya yükselten temsilcimiz ikinci haftayı da lider olarak tamamlamayı başardı.