Sanayi Üretim Rakamları Açıklandı
Konsolosluktaki İnceleme 9 Gün Sürdü
Anasayfa > Haberler > Şairler ve Ozanlar Derince’de Buluştu
Şairler ve Ozanlar Derince’de Buluştu
Kocaeli Ozanlar Şairler ve Edebiyatçılar Derneği'nin düzenlediği Şairler ve Ozanlar Buluşması, Derince'de gerçekleşti

Yelken Kafe’de Program

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulutun prestij projeleri arasında yer alan Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu, bir önemli etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. Kısa adı KOŞADER olan Kocaeli Ozanlar Şairler ve Edebiyatçılar Derneği’nin Derince Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği Şairler ve Ozanlar Buluşması, Yelken Kafe’de gerçekleşti. KOŞADER Başkanı Osman Nuri Koçak ve dernek yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen geceye başta Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere meclis üyeleri, muhtarlar, STK yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Bulut Konuşma Yaptı

Gecede bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, şairler ve ozanların toplumun vazgeçilmez unsurları olduğunu belirterek böylesi önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Sunuculuğunu Zeliha Çakal ve İbrahim Deniz’in yaptığı gecede sahne alan Temel Turabi, Yusuf Polatoğlu, Mustafa Aydın, İhsan Özdağ, Ezel Duman, Ömer Akçay, Ozan Reyhani, Taner Öztürkoğlu ve Nejdet Kuyumcu, şiirler okudu ve sazlar eşliğinde türkülerini seslendirdi.