Engelsiz Hayaller Ebruya İşlendi
Türkiye'nin Uzaktan Kumandalı Piyadeleri Geliyor
Anasayfa > Haberler > KİYAD’tan Aşure Günü Etkinliği
KİYAD’tan Aşure Günü Etkinliği
Kocaeli Kiğı Yayladere İlçeleri ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği, Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenledi

İçerisinde bulunduğumuz Muharrem ayı dolayısıyla kent genelinde olduğu gibi Derince’de de aşure etkinlikleri gerçekleşiyor. Bu kapsamda kısa adı KİYAD olan Kiğı Yayladere İlçeleri ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği de bir aşure etkinliği düzenledi. Derince Vatan Caddesi üzerinde bulunan KİYAD Derneği’nin kendi salonunda gerçekleştirilen aşure etkinliğine başta Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere protokol, dernek üyeleri ve davetliler yoğun ilgi gösterdi. KİYAD Başkanı Yaşar Baş’ın selamlama konuşması ile başlayan program edilen dualar ve aşure ikramı ile son buldu.