İlçelerde Kanser Taramalarına Başlandı
Münbiç'te Ortak Devriye Yakında Başlayacak
Anasayfa > Haberler > Erdoğan ile Trump BM Genel Kurulunda Görüştü
Erdoğan ile Trump BM Genel Kurulunda Görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Kurulu'na hitabı öncesinde ABD Başkanı Trump ile bir görüşme yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu’na hitabı öncesinde ABD Başkanı Donald Trump ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump, BM Genel Kurulu görüşmeleri esnasında bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altunun Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Genel Kurul salonu dışında iki liderin samimi bir şekilde kısa bir sohbet gerçekleştirdiği belirtildi.

El sıkıştıktan sonra bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğana eşi Emine Erdoğan, Trumpa da eşi Melania Trump eşlik etti.

Bu görüşmenin ardından salona geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan BM Genel Kuruluna hitap etti.