Belediye Derincespor Haftayı 1 Puanla Kapattı
09.11.2018
Anasayfa > Haberler > 1071 AK Merkez Yükseliyor
1071 AK Merkez Yükseliyor
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yapımına özel önem verdiği ve Derince'nin vizyonunu değiştirecek olan üç önemli projede çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor

Bu projeler arasında yer alan Derince’yi kültürel ve sanatsal anlamda Kocaeli’nin odak noktası konumuna getirecek olan Anadolu Kongre Merkezi, hızlı bir şekilde yükseliyor. AK Merkez ilk dört katı büyük oranda tamamlanan 400 araç kapasiteli otoparkı ile ulaşım sorununa da çare olacak. Şehrin merkezi Sırrıpaşa Mahallesi’ne inşa edilen AK Merkez 1071 kişilik konferans salonuyla Kocaeli’nin en önemli merkezleri arasında yer alıyor. Kültürel faaliyetlerin yeni adresi olacak 1071 AK Merkez bünyesinde kütüphane, kurs merkezleri, çocuk ve gençlik eğlence merkezleri de yer alıyor.