Burs ve Kredi Başvuru Sonuçları Açıklandı
Bulut: Derince’mizi 2023’e Taşıyoruz
Anasayfa > Haberler > Karslılar Derince'de Coştu
Karslılar Derince'de Coştu
Derince Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Kocaeli Kars İli Derneği Yaz Sonu Şenliği coşku içerisinde geçerken ünlü sanatçı Mustafa Özarslan, seslendirdiği eserlerle geceye renk kattı

Harikalar Sahili’nde Buluştular

Kültürel ve sosyal aktiviteleriyle öne çıkan Derince Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Kocaeli Kars İli Derneği Yaz Sonu Şenliği, Harikalar Sahili’nde yer alan Derince Belediyesi Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Kocaeli Kars İli Derneği Başkanı Ertekin Akbulak ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, protokol, STK başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Mustafa Özarslan’dan Konser
Yaz Sonu Şenliği’nde ilk olarak Grup Ahuzar ve 41 Dans Grubu sahne aldı. Binlerce kişinin katılımı ile gerçekleşen etkinlikte sahne alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Mustafa Özarslan ve Grup Çığ, muhteşem bir konsere imza attı. Konuşmalarla devam eden gecede kürsüye çıkan Dernek Başkanı Ertekin Akbulak, gecede emeği olan isimlere teşekkür ederek, plaket takdim etti. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları vererek, derneklerin ülkemiz için birleştirici yapılar olduğunu vurguladı.