Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Önemli Mesajlar
09.11.2018
Anasayfa > Haberler > Derincede Parklar Pırıl Pırıl
Derincede Parklar Pırıl Pırıl
Derince Belediyesi ekipleri bir yandan ilçeye yeni parklar kazandırırken diğer taraftan mevcut park ve yeşil alanların bakım işlemlerini gerçekleştiriyor

Harikalar Sahili, mesire alanları ve parklarıyla adeta saklı bir cenneti andıran Derince’de sonbahar mevsiminde de yeşil alanlar yine pırıl pırıl. Yeşille mavinin buluştuğu kent olan ilçede çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir yandan ilçeye yeni parklar kazandırırken diğer taraftan mevcut park ve yeşil alanların bakımını yapıyor. Son olarak Deniz Mahallesi’nde yer alan Zübeyde Hanım Parkı ve tünel üstünde çalışmalara imza atan belediye ekipleri, bölgeyi tertemiz bir görünüme kavuşturarak vatandaşların hizmetine sundu.