Yesevi Camii’nin Minareleri Yükseldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Önemli Mesajlar
Anasayfa > Haberler > Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı
Hacı Adayları Dualarla Uğurlandı
Derince'de bu yıl İl ve İlçe Müftülüğü'nün organizasyonuyla kutsal topraklara giderek hac ibadetlerini yerine getirecek olan 56 hacı adayı için bir uğurlama programı düzenlendi

Derince’den 56 Hacı Adayı

Hac ibadetini yerine getirmek için kutsal topraklara doğru yola çıkan Derinceli hacı adayları için Derince Kent Meydanı’nda bir program tertip edildi. Yola çıkacak 56 hacı adayı için düzenlenen programa Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık, İlçe Müftü Vekili Ergün Yılman, ilçedeki din görevlileri ve hacı adaylarının yakınları yoğun ilgi gösterdi. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunduğu, ilahilerin söylendiği uğurlama töreninde bir konuşma yapan İlçe Müftü Vekili Ergün Yılman, hacı adaylarına dikkat etmeleri gereken konular hakkında bilgilendirmede bulundu.

Başkan Bulut’tan Mesajlar

Müftü Vekili Yılman’ın ardından hacı adaylarına seslenen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da yaptığı konuşmada “Rabbim yapacak olduğunuz ibadetlerinizi ve dualarınızı kabul eylesin. Hac ibadetinizin kabul olmasını Yüce Allah’tan diliyorum. Rabbim burada bulunan herkese kutsal topraklara giderek, hac ibadetini yerine getirmeyi nasip etsin inşallah” dedi. Eski Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan’ın kafile başkanlığında Derince’den kutsal topraklara giderek hac ibadetlerini gerçekleştirecek olan 56 hacı adayı, düzenlenen program sonrası dualar eşliğinde uğurlandı.