Derince’de Yeşillendirme Çalışmaları
10.07.2018
Anasayfa > Haberler > Derince’de Yeşillendirme Çalışmaları
Derince’de Yeşillendirme Çalışmaları
Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü özellikle yaz aylarında çalışmalarını daha da yoğunlaştırarak ilçe genelindeki yeşil alanlarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ediyor

Derince genelinde yoğun bir mesai harcayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir yandan kente yeni park ve yeşil alanlar kazandırırken bir yandan da mevcut bölgelerde bakım, onarım ve yenileme işlemleri gerçekleştiriyor. İlk etapta ot biçimi yapan ekipler gerek duyulan alanlarda ağaç budama ile çalışmalara devam ediyor. Derince’de yer alan boş arsalarda ot biçimi de gerçekleştiren belediye ekipleri, mevcut yeşil alanların temizlik ve peyzaj çalışmalarını da yaparak pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuyor. Daha yeşil bir Derince hedefiyle yeşilin her tonunu vatandaşlara en güzel şekilde yansıtan ekipler, bu doğrultuda çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.