Belediye Derincespor Haftayı 1 Puanla Kapattı
09.11.2018
Anasayfa > Haberler > Derince’de Vatan Nöbeti
Derince’de Vatan Nöbeti
Derince Belediyesi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. yıldönümünde Kent Meydanı’nda “Vatan Nöbeti ve Şehitlerimizi Anma Programı” düzenleyecek. Demokrasi Şehitleri ve tüm Şehitlerin dualarla anılacağı organizasyonda ‘Vatan Nöbeti’ tutulacak.

Şehitler Anılacak

15 Temmuz hain darbe girişiminin 2. yıldönümünde Türkiye genelinde olduğu gibi Derince’de de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir program tertip edilecek. Tüm Şehitlerin ve 15 Temmuz gecesi vatanı savunmak için şahadet şerbeti içen 251 Şehidin anılacağı Vatan Nöbeti ve Şehitlerimizi Anma Programı, Derince Kent Meydanı’nda gerçekleşecek. Kuran-ı Kerim tilaveti ve hatim duasının okunacağı program, 15 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00’da başlayacak.

Minarelerden Selalar Okunacak

İlçe Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin birlikte düzenlediği gecede tüm minarelerden selalar okunacak. Vatan nöbetinin tutulacağı etkinliklerde gece boyunca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hitabetleri ve 15 Temmuz hain darbe girişimini anlatan belgesel filmleri Derince Kent Meydanı’nda yer alan dev ekranda yayımlanacak. Ayrıca programa katılan vatandaşlara 15 Temmuz Şehitleri adına çeşitli ikramlarda bulunulacak.