Dolar Düştü, Çenesuyu İndirim Yaptı
Sağlıkta Millileşme Savunma Sanayi Kadar Önemli
Anasayfa > Haberler > Derince’de Birlik, Beraberlik
Derince’de Birlik, Beraberlik
24 Haziran seçimlerinin ardından Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve AK Parti Kocaeli milletvekilleri Derince'yi ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajları verdi

Yelken Kafe’de Buluştular

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin ardından AK Parti teşkilatlarında teşekkür ziyaretleri gerçekleşiyor. Bu kapsamda Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Sami Çakır, Cemil Yaman ve Emine Macit Zeybek, Derince’ye bir ziyaret gerçekleştirdi. Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen buluşmada Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Işık, Ayşe Mamat, Osman Ergin, AK Parti İl Başkan Yardımcıları Orhan Faruk Barış ve Adnan Turan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ile teşkilat mensupları hazır bulundu.

Şirin ve Bulut’tan Önemli Mesajlar

Seçim zaferinin ardından teşekkür ziyareti kapsamında gerçekleşen buluşmada ilk konuşmayı yapan AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, “Sayın başbakan yardımcımıza ve milletvekillerimize, bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum. Tüm teşkilat mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarılı bir seçim dönemini geride bıraktık. Allah’ın izniyle bundan sonra çok daha güzel günler göreceğiz” dedi.  Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ise yaptığı konuşmada, “Seçim takvimi boyunca adeta bir takım halinde çalışarak, bu süreçten de alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Türkiye’nin büyümesi için önemli bir eşiği daha geride bıraktığımızı düşünüyorum. Rabbim birlik ve beraberlik içerisinde ülkemiz ve milletimiz için nice hizmetler yapmayı nasip eylesin.” dedi.

Zeybek ve Yaman’dan Teşekkür

Bu dönem ilk defa milletvekili olan Emine Macit Zeybek yaptığı konuşmada, “Güzel bir seçim dönemi geçirdik ve hayırlı bir sonuçla bunu taçlandırmış olduk. Seçim bitti ama bizim görevimiz yeni başlıyor. İnşallah hayırlısıyla halkımıza layık olmaya çalışacağız. Seçim sürecinde yanımızda olan tüm arkadaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise konuşmasında, “Aziz milletimizin lideri olan Cumhurbaşkanımızın nezdinde AK davaya gönül veren herkese teşekkür ediyorum. Seçim boyunca gecesini gündüzüne katarak çalışan belediye başkanımıza, teşkilat yöneticilerimize, sandık kurullarımıza, emeklerinden dolayı milletimize şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Bizim Derdimiz Türkiye’ye Hizmet Etmek

Seçim sürecinde kendilerine destek olan teşkilat yöneticilerine ve AK Partiye gönül verenlere teşekkür eden Milletvekili Sami Çakır, “Yapmış olduğumuz çalışmalarda beraber olduğumuz teşkilat mensubu tüm arkadaşlarımızı saygıyla selamlıyorum. Bizim derdimiz birilerini yenmek birinci olmak değil. Bizim derdimiz Türkiye’ye hizmet etmek. Başta cumhurbaşkanımızın gayreti olmak üzere teşkilatlarımızın çabasıyla seçimden başarıyla çıktık. Sizlere teşekkürümüzü kabul edin.” dedi. Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Hepinize çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Rabbim bize tekrar şükür secdesi yapmayı nasip etti. Milletimizi sevindiren bir seçim dönemini geride bıraktık. Kocaeli teşkilatımız bu seçimde de üzerine düşeni yaptı.” dedi. Yılmaz, konuşmasının sonunda artık yeni hedefin yerel seçimler olduğuna vurgu yaptı.

Başarıda Ekip Çalışmasının İmzası Var

Teşekkür ziyareti kapsamında söz alan AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, “24 Haziran sürecinde Derince’de çok kıymetli çalışmalar yaptık ve güzel de bir sonuç aldık. Ben bu anlamda hepinize katkılarınız için teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız önderliğinde mazlumların, İslam coğrafyasının sesi olmaya devam edeceğiz. Bu birlikteliğimiz devam ettiği müddetçe nice 16 yıllardaki seçimlerden daha başarıyla ayrılacağız.” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise yaptığı değerlendirmede, “Gerçekten yoğun bir seçim dönemini atlattık. Allah’a hamdolsun seçim sonuçları bizleri mahcup etmedi. Bu süreçte Derince’de yaptığımız programlarımız çok verimli geçti. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu bir ekip çalışması AK Parti’nin başarısında bu ekip çalışmasının imzası var.” dedi. İl Başkan Vekili Orhan Faruk Barış ise yaptığı konuşmada seçim başarısına vurgu yaparak “Durmak yok, yola devam.” mesajını verdi.

Önemli Olan Bu Davanın Bir Neferi Olmak

Programda son konuşmayı yapan isim olan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Çok değerli yol arkadaşlarım ben de her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah’ımıza hamdolsun teşkilatlarımız güçlü. Bizim teşkilatlarımız hiçbir zaman çalışma disiplininden kopmuyor. Her birimiz seçim sürecinde sahada ne yapacağını bilerek hareket etti ve adeta ayak basmadık yer bırakmadık. Çalışmazsanız, gayret etmezseniz ve vatandaşla gönül bağı kurmazsanız halk da gereken desteği sandıkta vermiyor. Biz yoğun bir çalışma ve büyük bir gayretle 24 Haziran akşamı bunun karşılığını aldık. Bundan sonraki süreçte kendi oylarımızı analiz edeceğiz ve daha iyi nasıl olabilirdi onu değerlendireceğiz.” dedi. Seçim sürecinde Derince’ye geldiğini ve ilçede başarılı çalışmalara imza attıklarını belirten Başbakan Yardımcısı Işık, “Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde hedefe doğru yürümeye devam ediyoruz. Önemli olan bu davanın bir neferi olmak, bu yolun yolcusu olmak. Hem Türkiye hem Kocaeli’deki başarımızın sırrı ise çok çalışmaktan geçiyor. Bizlere olan destekleri için milletimize şükran borçluyuz.” diyerek sözlerini noktaladı. Derince’deki program AK Parti Milletvekilleri ve teşkilat mensuplarının toplu fotoğraf çektirmesinin ardından sona erdi.