Şehidimiz Serdar Gökbayrakın Ailesine Ziyaret
16.10.2018
Anasayfa > Haberler > Derince'de Bayram Temizliği
Derince'de Bayram Temizliği
Ramazan Bayramı öncesinde adeta temizlik seferberliği başlatan Derince Belediyesi ekipleri, yaptıkları düzenlemelerle ilçedeki tüm cami, park, cadde ve mezarlıkları bayrama hazır hale getirdi

Camiler Bayram Namazı’na Hazır

İlçe halkının daha temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için yoğun mesai harcayan Derince Belediyesi ekipleri, Ramazan Bayramı öncesinde de çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettirdi. Belediye ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde Derince, Ramazan Bayramı öncesinde pırıl pırıl bir görünüme kavuştu. Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki tüm ana caddeleri yıkayarak, ilçeyi bayrama hazır hale getirdi. Yine camilerde ve mezarlıklarda küreme, ot biçme, süpürme ve yıkama işlemleri yapıldı. İlçedeki tüm camilerin hem dış temizliği yapıldı hem de halı yıkama makinesi ile halıları yıkanarak camiler bayram namazına hazır hale getirildi.

Park ve yeşil alanların bakımı yapıldı

Yeşilin her tonunun en güzel şekilde yansıdığı Derince’de park ve yeşil alan bakımlarına özel önem gösteriliyor. Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki yeşil alan ve parkları elden geçirerek yemyeşil bir görünüme kavuşturdu. Ayrıca Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince İbn-i Sina Mahallesi’nde yer alan Piri Reis Caddesi’nde bir adet park yapımı çalışması gerçekleştiriliyor. Kısa süre içerisinde bu alan tamamlanarak bölge sakinlerinin hizmetine sunulacak.