Derince Geri Dönüşümde de Öncü
13.08.2018
Anasayfa > Haberler > Derince Belediyesi Büyük Bir Aile
Derince Belediyesi Büyük Bir Aile
Derince Belediyesi çalışanları ile Yelken Kafe’de düzenlenen iftar programında bir araya gelen Başkan Bulut, “İlçemizde hizmete sunduğumuz projelerimizde bugün burada bir arada olduğumuz çalışanlarımızın büyük emeği var” dedi

Yelken Kafe’de İftar Programı

Mahallelerde kurulan iftar sofraları ve Kent Meydanı’nda düzenlenen çayhane etkinlikleri ile bu yıl Derince’de Ramazan ayı dolu dolu geçti. İlçedeki bu organizasyonların kusursuz bir şekilde gerçekleşmesi için yoğun mesai harcayan Derince Belediyesi çalışanları, bu kez Başkan Bulut’un kendileri için düzenlediği iftar programında bir araya geldi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programı Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda gerçekleşti. İftar programına Başkan Bulut’un yanı sıra AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Işık, Ayşe Mamat ve Osman Ergin, Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, belediye daire müdürleri ve çalışanlar katıldı.

Derince’mize Kalıcı Eserler Kazandırdık

İftar öncesi Yelken Kafe’ye gelen Başkan Bulut, tüm masaları tek tek dolaşarak Derince Belediyesi çalışanları ile selamlaştı, hal hatır sordu. Belediye personelinin yoğun ilgi gösterdiği iftar programında okunan akşam ezanı ile birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi. İftarda belediye çalışanlarına hitap eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Derince’mize sizlerle birlikte hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. Geride kalan dört yıllık sürece baktığımızda bugün içinde bulunduğumuz Yelken Kafe, Kapalı Yüzme Havuzu, viyadükler, spor salonları, kongre merkezi, kapalı pazar, er meydanı ve daha nice projeleri kalıcı eser olarak Derince’mize kazandırdık.  İlçemizde hizmete sunduğumuz bu projelerimizde bugün burada bir arada olduğumuz çalışanlarımızın büyük emeği var. Biz bundan sonra da belediyedeki mesai arkadaşlarımızla birlikte halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Hepinize emekleriniz için teşekkür ediyor, ailelerinizle birlikte hayırlı bayramlar diliyorum.” dedi.