Sanayi Üretim Rakamları Açıklandı
Konsolosluktaki İnceleme 9 Gün Sürdü
Anasayfa > Haberler > STK’lar Bizim En Önemli Dinamiklerimiz
STK’lar Bizim En Önemli Dinamiklerimiz
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Derince'de yer alan Kocaeli Serhat İlleri Dayanışma Derneği ve Derince Taşköprülüler Derneği'ni ziyaret etti. STK’ların kentin en önemli dinamikleri arasında yer aldığını belirten Işık, "STK'larımızın katkıları kentimize değer kazandırıyor" dedi

Taşköprülüler ve Serhat İlleri’ne Ziyaret

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Derince’ye bir dizi ziyaret gerçekleştiren Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, ilçede faaliyet gösteren Kocaeli Serhat İlleri Dayanışma Derneği ve Derince Taşköprülüler Derneği’ni ziyaret etti. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a bu ziyaretlerde AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti. İftar öncesinde ilk olarak Derince Taşköprülüler Derneği’ni ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve beraberindeki heyet, iftarın ardından bu kez Kocaeli Serhat İlleri Dayanışma Derneği’nde Kars, Ardahan ve Iğdırlı dernek üyeleri ile bir araya geldi.

Uyum İçerisinde Çalışmaya Devam Ediyoruz

STK ziyaretlerinde dernek üyeleri ile sohbet eden Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, “Sivil toplum kuruluşlarımız bizim için kentimizin en önemli dinamikleri arasında yer alıyor. Kocaeli’mizi, Derince’mizi daha da güzel hale getirmek için bizler hükümet ve yerel yönetimler olarak elimizden geleni yapıyoruz. Bu noktada STK’lar olarak sizlerin katkıları kentimize artı değer kazandırıyor. Biz Kocaeli’de hükümet, yerel yönetimler ve STK’lar olarak el birliğiyle, uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz” dedi. 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Başbakan Yardımcısı Işık, “Biz bir ve beraber olduğumuz müddetçe 16 yıldır devam eden kutlu yürüyüşümüze ara vermeden devam edeceğiz. Halkımızla birlikte ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozmaya devam edeceğiz” dedi.