Yesevi Camii’nin Minareleri Yükseldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Önemli Mesajlar
Anasayfa > Haberler > Hedefimiz Daha Güçlü Bir Türkiye
Hedefimiz Daha Güçlü Bir Türkiye
AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, seçim çalışmaları kapsamında Derince’de esnafları ziyaret etti

24 Haziran Dönüm Noktası Olacak

24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimler öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren AK Parti Derince İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği program doğrultusunda bu kez esnaf ziyaretleri gerçekleşti. AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin’in katılımlarıyla gerçekleşen programa teşkilat mensupları da eşlik etti. İlk olarak Denizciler Caddesi’nde gerçekleşen ziyaretlerde esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Bulut, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için dönüm noktası olduğunu ifade ederek, “Bütün hedefimiz güçlü meclis, güçlü hükümet ve sonuçta daha güçlü bir Türkiye oluşturmak” dedi.

Cımbızlar Camii Derneği’ne Ziyaret

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, esnaf ziyaretlerinin ardından Cımbızlar Camii Derneği’ne konuk olarak burada vatandaşlarla sohbet etti. AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, seçimlerin ardından hayata geçecek yeni sistem hakkında bilgiler verdi. Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ile birlikte Türkiye’nin çok daha hızlı büyümeye başlayacağını belirten Çakır, “2023, 2053 ve 2071 hedefine doğru ilerlerken ülkemiz için çok kritik bir seçim sürecinin arifesindeyiz. İnanıyorum ki halkımız 24 Haziran tarihinde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde partimize sahip çıkarak gereğini yapacaktır.” dedi.