EYDEM Hizmet Ağını Genişletiyor
10.12.2018
Anasayfa > Haberler > Derince’de Mezuniyet Coşkusu
Derince’de Mezuniyet Coşkusu
Derince'de eğitim veren Şehit Osman Gazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 2017-2018 eğitim öğretiminin son gününde mezuniyet töreni gerçekleştirildi

Yılmaz ve Bulut Katıldı

2017-2018 eğitim-öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte Derince Şehit Osman Gazi Çetingöz Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bir mezuniyet programı düzenlendi. Okulun bahçesinde gerçekleşen mezuniyet programına Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Derince Anadolu İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (DİMMED) Başkanı Yılmaz Yaykın, Derince Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abdülkadir Yardımcı, okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi.

Eğitime Desteğimiz Sürecek

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda bir selamlama konuşması yapan Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, tüm öğrencilere bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da okullarından derece ile mezun olan öğrencilere başarı belgelerini takdim ederek “Eğitime olan katkılarımızı bundan sonra da sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi. Mezuniyet töreninin noktalanmasının ardından ise okulda geleneksel olarak düzenlenen iftar programına geçildi.