Deprem Şehitleri Derince’de Anılacak
14.08.2018
Anasayfa > Haberler > Derince’de Kariyer Günleri Sürüyor
Derince’de Kariyer Günleri Sürüyor
Necip Fazıl Anadolu Lisesi ve Yenikent Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Kariyer Günleri etkinliğinde öğrencilere meslek tercihlerini yaparken dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda bilgiler verildi

Derince genelinde eğitim veren liselerde gerçekleşen Kariyer Günleri etkinlikleri devam ediyor. Derince Kaymakamlığı ve Derince Belediyesi’nin düzenlediği Kariyer Günleri kapsamında son programlar Necip Fazıl Anadolu Lisesi ve Yenikent Anadolu Lisesinde gerçekleşti. Her iki eğitim kurumunda eğitim gören 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin iştiraki ile gerçekleşen Kariyer Günleri’nde Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, öğrencilere önemli mesajlar verdi. Kariyer Günleri’nde öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtlayan Yılmaz, Bulut ve Karabayır, başarılı olmanın en önemli unsurunun planlı çalışmak olduğunu özellikle belirttiler.