Yesevi Camii Şekilleniyor
05.07.2018
Anasayfa > Haberler > Altyapı Sporcularımıza Seminer Verildi
Altyapı Sporcularımıza Seminer Verildi
Belediye Derincespor Kulübü altyapısında eğitim gören sporculara, Psikolog Ümit Karabulut tarafından stresle başa çıkmanın yöntemleri hakkında seminer verildi

Altyapıda başarılı sonuçlara imza atan ve yıldız sporcular yetiştiren Belediye Derincespor Kulübü, saha içerisindeki çalışmalara olduğu kadar saha dışındaki aktivitelere de önem veriyor. Bu bağlamda Belediye Derincespor Kulübü bünyesinde U 11, U 12 ve U 13 takımlarında futbol oynayan sporcular ve sporcu velilerine yönelik bir kişisel gelişim semineri düzenlendi. Derince Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen kişisel gelişim seminerinde Psikolog Ümit Karabulut, minik sporculara ve velilerine stresle başa çıkmanın yöntemleri ile ilgili önemli bilgiler verdi.