Başkan Bulut’tan Ülkü Ocağı’na Ziyaret
Harikalar Sahili’nde Çok Önemli Karar
Anasayfa > Haberler > Başkan Bulut Çenesuyu Ailesi ile Buluştu
Başkan Bulut Çenesuyu Ailesi ile Buluştu
Derince Belediyesi'nin iştiraki olan Çenesuyu A.Ş.'de gerçekleşen toplu iş sözleşmesinin ardından çalışanlarla bir araya gelen Başkan Bulut, "Çenesuyu'na yapmış olduğunuz her emek, Derince'mize, Kocaeli’mize katkı sağlayacak" dedi

Bulut, Çalışanlarla Bir Araya Geldi

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yaptığı yatırımlarla bölgemizin en önemli markaları arasındaki yerini alan Çenesuyu A.Ş.’de Ramazan ayı öncesinde önemli bir buluşma gerçekleşti. Çenesuyu A.Ş.de gerçekleşen toplu iş sözleşmesinin ardından Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ile çalışanların bir araya geldiği buluşma, birlik ve beraberlik havasında geçti. Çenesuyu’nda gerçekleşen etkinliğe Başkan Bulut’un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Işık ve Osman Ergin, Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Fahrettin Karakoyun ve Nurhan Baytak, Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, belediye daire müdürleri ve Çenesuyu A.Ş. çalışanları katıldı.

Hep Birlikte Gayret Etmeliyiz

Çenesuyu’nda gerçekleşen etkinlikte çalışanlarla sohbet eden Başkan Bulut, hep beraber takım ruhu içerisinde hareket ederek Çenesuyu’nu daha da büyüteceklerini ifade etti. Başkan Bulut, konuşmasında “Toplu iş sözleşmesi ile birlikte sendika sürecini tamamlamış olduk. İnanıyorum ki sendikal haklarıyla birlikte Çenesuyu’nun büyümesi için çalışanlarımız verimlerini daha da arttıracak. Biz sizlerin bugüne kadarki çalışma performansınızdan memnunuz, inşallah bundan sonra da böyle devam edecek. Bizim en önemli önceliğimiz, çalışma disiplini içerisinde herkese hakkını, hukukunu teslim etmek. Bizler fabrikamızı ne kadar büyütür, buradaki hizmet ağını ne kadar geliştirirsek, o kadar verimli oluruz. Çenesuyu’nu daha da büyütmek için hep birlikte gayret etmeliyiz. Çenesuyu’na yapmış olduğunuz her emek, Derince’mize, Kocaeli’mize katkı sağlayacak” dedi.

Ersoy’dan Başkan Bulut’a Teşekkür

Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy da yaptığı konuşmada sendikalaşma sürecindeki katkılarından dolayı Başkan Bulut’a teşekkür ederek “Çenesuyu şirketimizde toplu iş sözleşmemizi, sendikalılık sürecimizi başlattık. Ben bu sürece destek veren başta belediye başkanımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İşçi için, emekçi için, alın teri akıtan çalışanlarımız için belediye başkanımızın en iyisini yaptığını ve bundan sonra da yapacağını biliyorum. Biz de daha çok çalışıp, daha çok üreterek Çenesuyu’na katkı sağlayacağız” dedi. Konuşmaların ardından Çenesuyu çalışanları da toplu iş sözleşmesi dolayısıyla Başkan Bulut’a teşekkür etti.