Çınarlı Meydanı’nda Geleneksel İftar
21.05.2018
Anasayfa > Haberler > Bulut: Gençliğe Yatırım, Geleceğe Yatırımdır
Bulut: Gençliğe Yatırım, Geleceğe Yatırımdır
Gençlere yapılan yatırımın vatana yapılan yatırım olduğunu söyleyen Başkan Bulut, "Gençlerimizin kendilerini her alanda geliştirmeleri için gerek hükümetimiz gerekse de yerelde bizler yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Onlara yatırım yapmak demek vatanımıza, geleceğimize yatırım yapmak demektir" dedi

Kavram Atölyesi, Kocaeli’de İlk

Yenikent Mahallesi’nde yer alan Bülent Türker Anaokulu’nda Kavram ve Ahşap atölyelerinin açılışı gerçekleştirildi. Okul bahçesinde düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Organizasyonda açılış konuşmasını yapan Bülent Türker Anaokulu Müdürü Emel Fırtın, “Eylül ayından itibaren yaptığımız yoğun çalışmalar neticesinde ilimizde ilk defa velilerimizin ve öğrencilerimizi kullanabileceği Kavram Atölyesi’ni hayata geçirdik. Bunun yanında Ahşap Atölyesi uygulamamızı da hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu önemli günümüzde bizlerin yanında olan Kaymakamımız Sayın Akın Yılmaz ve Belediye Başkanımız Sayın Ali Haydar Bulut’a teşekkür ediyorum” dedi.

“Projelerimizin Hepsi Yavrularımız İçin”

Eğitime yönelik desteklerini sürdürdüklerini belirten Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Yavrularımız ülkemizin ve milletimizin yarınlarıdır. Onlara yatırım yapmak demek vatanımıza, geleceğimize yatırım yapmak demektir. Bu anlamda geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın kendilerini her alanda geliştirebilecekleri şekilde yönlendirmemiz çok önemli. İmkanlarımız ölçüsünde bu önem bilinci ile eğitime destek vermeye devam ediyoruz. Gençlerimizin kendilerini her alanda geliştirmeleri için gerek hükümetimiz gerekse de yerelde bizler yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Yaptığımız 1071 Anadolu Kongre Merkezi, Kapalı Yüzme Havuzu, spor salonları, Er Meydanı kısacası tüm projelerimizin hepsini bu yavrularımız için hizmete sunuyoruz” dedi.

“Çocuklarımıza Yatırım Yapmaya Devam Ediyoruz”

Ailelerin çocukların gelişimine destek olmaları gerektiğini söyleyen İlçe Kaymakamı Akın Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “Bugün Kavram ve Ahşap atölyelerinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu etkinlikler tabi ki çok önemli. Ama bunun yanında aileler olarak da tüm gayretimizle yavrularımıza destek olmalıyız. Okulda verilen bilgilerle birlikte ailelerimizde çocuklarımızın bu bilgilerini pekiştirmeleri noktasında yardımcı olmalıdır. Gençlerimiz ne kadar bilgili olursa ülkemiz daha da gelişir. Bundan dolayı çocuklarımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz” dedi. Konuşmaların ardından İlçe Kaymakamı Yılmaz ve Başkan Bulut’un katılımlarıyla atölyelerin açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından atölyeleri gezen protokol mensupları öğrencilerle sohbet ederek okul yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.