Derince’de İlk Ders Zili Çaldı
13.09.2018
Anasayfa > Haberler > Esnaflar Turnuvası’nda Heyecan Başladı
Esnaflar Turnuvası’nda Heyecan Başladı
Derince Belediyesi'nin öncülüğünde bu yıl sekizincisi düzenlenen Esnaflar Futbol Turnuvası'nın açılışına yoğun ilgi gösterildi

20 Takım Mücadele Ediyor

Futbolda önemli organizasyonlara ev sahipliği yapan Derince’de Ramazan ayı ile birlikte yeni bir etkinlik daha sahne aldı. Artık geleneksel hale gelen Derince Belediyesi Esnaflar Futbol Turnuvası sekizinci yılında da büyük heyecana sahne olmaya aday. 20 takımın katılımıyla Derince Belediyesi Spor Tesisleri’nde gerçekleşecek olan Esnaflar Futbol Turnuvası’nın açılış törenine başta Derince Kaymakamı Akın Yılmaz ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere ilçe protokolü ve sporseverler yoğun ilgi gösterdi.

Bulut ve Yılmaz, Konuşma Yaptı

Açılışta bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Sporun ruhuna uygun ve kazananın dostluk olmasını ümit ettiğim bu organizasyonda mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sportif faaliyetlere destek olmaya devam edeceğiz” dedi. Derince Kaymakamı Akın Yılmaz da konuşmasında sporun birleştirici özelliğine vurgu yaptı. Konuşmaların ardından start alan turnuvanın açılış maçında Derince Gençlik Köse Yıldızspor, Vizyon İnşaat’ı 5-3 mağlup etti.