İshakçılar’da Önce Mevlit, Sonra İftar
17.05.2018
Anasayfa > Haberler > Yolumuza Kararlılıkla Devam Ediyoruz
Yolumuza Kararlılıkla Devam Ediyoruz
AK Parti Derince İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği İstişare Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, "Güçlü Cumhurbaşkanı, Güçlü Meclis için yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz” dedi

İstişare Kurulu Toplantısı

24 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi AK Parti Derince İlçe Teşkilatı bir program daha düzenledi. Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşen İstişare Kurulu Toplantısı’nda, hem yerel gündem değerlendirildi hem de 24 Haziran seçimleri ile ilgili yol haritası çizildi. AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz ve teşkilat mensupları katılım gösterdi.

En Önemli Gücümüz Projelerimiz

İstişare Kurulu Toplantısında ilk konuşmayı yapan İlçe Başkanı İbrahim Şirin, “Kadın kolları, gençlik kolları ve ana kademe olarak seçimlere hazırız. 24 Haziran seçimlerinden de alnımızın akıyla çıkacağımıza olan inancımız tam” dedi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da yaptığı konuşmada “Geride kalan dört yıllık süreçte halkımıza ne söz verdiysek yerine getirdik. Yaklaşan seçimler öncesi bizim en önemli gücümüz hizmete sunduğumuz projelerimiz. Güçlü Cumhurbaşkanı, Güçlü Meclis için yolumuza kararlılıkla devam ediyoruz. 24 Haziran seçimlerine doğru ilerlerken teşkilatlarımızla uyum içerisinde çalışmalara imza atıyoruz” dedi.