Belediye Derincespor’un Rakibi Aliağa
07.12.2018
Anasayfa > Haberler > Derince'de Açılışlar Devam Ediyor
Derince'de Açılışlar Devam Ediyor
Çenedağ Mahallesi Denizciler Caddesi'nde hizmet verecek olan Uğur Pastanesi ve Miraj Bayan Kuaför adlı işyerlerinin açılışlarını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yaptı

Uğur Pastanesi’nin İkinci Şubesi

Son zamanlarda birçok işletmenin hizmete girdiği Derincede bu kez iki ayrı işyerinin açılışı gerçekleştirildi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, oda başkanları, ilçe protokolü ve esnafların yoğun ilgi gösterdiği açılışlar Çenedağ Mahallesi’nde yapıldı. İlk olarak Denizciler Caddesi No: 49/B adresinde açılışı gerçekleştirilen Ekrem Kalkan’a ait Uğur Pastanesi, Hafız Hasan Caddesi’ndeki işyerinin ardından ikinci şubesi ile Derincelilere hizmet vermeye başladı.

Miraj Bayan Kuaför El Değiştirdi

İlçedeki açılışlardan ikincisi ise yine Çenedağ Mahallesi Denizciler Caddesi No: 54 adresindeki Miraj Bayan Kuaför’ünde oldu. Kuaför salonunu yıllardır başarılı bir şekilde işleten Selma Yıldız, işletmeyi kuaför salonu çalışanlarından Gamze Şener’e devretti. Yeni açılan her iki işletmenin de Derince’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Bulut, “Rabbim işletme sahiplerine bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin. Yaptığımız çalışmalar ve hizmete giren işletmelerle Derincemiz büyümeye devam ediyor” dedi.