Otopark Şehir Merkezini Rahatlatacak
Evde Bakım, Fatma Teyzeye İlaç Oldu
Anasayfa > Haberler > Derinceli Yıldızlar Amatör Karma’da
Derinceli Yıldızlar Amatör Karma’da
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen Amatör Bölge Karmaları Futbol Turnuvası'nda mücadele veren Sakarya Bölge Karması'nda Belediye Derincespor’dan altı futbolcu yer aldı

Bölgesel Amatör Lig’de başarılı bir sezon geçirerek sezonu ikinci sırada tamamlayan Belediye Derincespor, altyapıdaki hamleleriyle de geleceğin yıldızlarını yetiştiriyor. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen Amatör Bölge Karmaları Futbol Turnuvası öncesinde oluşturulan Sakarya Bölge Karması’nda Belediye Derincespor Kulübü’den 6 futbolcu yer aldı. Kocaeli genelinde karmaya seçilen on futbolcudan altısının Belediye Derincespor’dan olması camiada sevinçle karşılandı. Erzurum’da gerçekleşen turnuvada mücadele veren Sakarya Bölge Karması’nda Belediye Derincespor’dan Fatih Güler, Gökalp, Çakan, Aykut Aslan, Muhammet Sümbül, Koray Bakyakar ve Ahmet Demirtaş, forma giyme başarısı gösterdi.