Rıza Bey Konağı Tarihe Işık Tutacak
30.01.2019
Anasayfa > Haberler > Belediye Derincespor'un Gençleri Şampiyon
Belediye Derincespor'un Gençleri Şampiyon
U 17 Ligi Play Off C Grubu'nda mücadele veren Belediye Derincespor, 1937 Sekaspor'u 3-0 mağlup ederek şampiyon oldu ve Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı

Bu sezon ilk olarak klasman mücadelesi verdiği U 17 Ligi C Grubu’nu zirvede tamamlayan Belediye Derincespor, oynadığı 12 karşılaşmanın 11’ini kazanırken topladığı 33 puanla önemli bir başarıya imza atmıştı. Belediye Derincespor klasman grubundaki başarısını, play off’larda da sürdürerek sezonu çifte şampiyonlukla taçlandırdı. U 17 Play Off C Grubu’nda sezonu namağlup olarak tamamlayan Belediye Derincespor, son oynadığı müsabakada 1937 Sekaspor’u 3-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Bu sonuçla puanını 20’ye yükselten Belediye Derincespor, bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan ederken, Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkını da elde etti.