Çayhane Eşliğinde Ramazan Sohbetleri
İshakçılar’da Önce Mevlit, Sonra İftar
Anasayfa > Haberler > Bulut: STK’larımıza Önem Veriyoruz
Bulut: STK’larımıza Önem Veriyoruz
Marmara Mardinliler Derneği yönetimi ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, sivil toplum kuruluşlarının dinamik yapısı ile kentin en önemli unsurları olduğunu ifade etti

Mardinliler’den Başkan Bulut’a Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, sivil toplum kuruluşları ile istişareler kapsamında bu kez Marmara Mardinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulunu ağırladı. Başkan Bulut’un makamında gerçekleşen görüşmede Dernek Başkanı Ekrem Güneri, aslen Mardinli olan Derince Belediyesi Meclis Üyesi Nurhan Baytak, yönetim kurulu üyeleri Selahattin Atalay, Ata Sayılı, Murat Eraslan, Metin Untunç ve Şehmuz Güneri hazır bulundu.

Başkan Bulut’tan İstişare Vurgusu

Ziyarette dernek başkanı Güneri, derneğe olan katkıları nedeniyle Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’a teşekkür ederek, çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Başkan Bulut da Derince’nin ve ilçe halkının yararına olan tüm çalışmaları desteklemeyi sürdüreceklerini belirterek “Sivil toplum kuruluşlarımız dinamik yapısı ile kentimizin en önemli unsurları arasında yer alıyor. İlçemize yaptığımız ve yapacağımız hizmetler öncesinde derneklerimizle istişare içerisinde olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.