Mahalle İftarlarımız Başlıyor
18.05.2018
Anasayfa > Haberler > Öğrencilerden Jandarmaya Sevgi Seli
Öğrencilerden Jandarmaya Sevgi Seli
Derince İlçe Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği mesleki tanıtım etkinliğine katılan öğrenciler, jandarma teşkilatının tanıtımını yaptığı araçlara büyük ilgi gösterdi

İlçe Jandarma Komutanlığı Düzenledi

Derince Yavuz Sultan Mahallesi’nde yer alan Yunus Emre İlkokulu’nda düzenlenen mesleki tanıtım etkinliği kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı bir program düzenledi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinliğe Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Eke, İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yılmaz Serbes, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Çocuklar Bol Bol Fotoğraf Çektirdi

Jandarmanın tanıtımının yapıldığı ve meslekle ilgili merak edilen konuların öğrencilere aktarıldığı programda ayrıca jandarma teşkilatının kullandığı bazı araçlar da görücüye çıktı. Yunus Emre İlkokulu ve Utku Anaokulu öğrencilerinin katılımlarıyla gerçekleşen etkinlikte konuşma yapan İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan ve Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, jandarma teşkilatının önemine ilişkin vurgu yaptı. Konuşmaların ardından öğrencilerin yaptığı gösterilerle devam eden programın sonunda, jandarma kuvvetlerinin alanda bulunan araçlarını gezen çocuklar bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.