Belediye Derincespor’un Rakibi Aliağa
07.12.2018
Anasayfa > Haberler > Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkel ile Görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkel ile Görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Merkel ile telefonda görüştü. İki lider görüşmede, Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunması gerektiğini vurguladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel ile telefonda görüştü.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğanın, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenbergi kabulünün ardından gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde, ikili ve bölgesel konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Şam rejiminin Dumada kimyasal silah kullanması üzerine ABD, İngiltere ve Fransa tarafından gerçekleştirilen operasyona değinen Erdoğan ve Merkel, Suriyenin toprak bütünlüğünün korunması ve siyasi süreçte ilerleme sağlanması için somut adımlar atılması gerektiğini vurguladı.