Derince’de Futbol Heyecanı Sürüyor
Cumhurbaşkanı Adayımız Erdoğan'dır
Anasayfa > Haberler > Başkan Bulut Sürekli Halkla İç İçe
Başkan Bulut Sürekli Halkla İç İçe
Derince’ye vizyon projeler kazandırarak ilçeyi cazibe merkezi haline getiren Başkan Bulut, sık sık yaptığı ziyaretler esnasında esnaflarla görüş alışverişinde bulunuyor. Bulut, bu kez Milletvekili Zeki Aygün ve AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Şirin ile birlikte esnafları ziyaret etti

Aygün, Bulut ve Şirin’den ziyaretler

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut,  ilçede hayata geçirdiği projeleri belirlerken esnaflar ve kentin dinamikleri ile istişareye büyük önem veriyor. Zaman zaman Derinceli esnaflarla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunan ve projelerin son durumu ile ilgili değerlendirmeler yapan Başkan Bulut, bu kez Milletvekili Zeki Aygün ve AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Şirin ile birlikte esnafları ziyaret etti. Derince merkezindeki Denizciler Caddesi ve çevre sokaklardaki ilçe esnafını ziyaret eden Aygün, Bulut ve Şirin, yapılan her çalışmanın Derince halkının mutluluğu için olduğunu söyledi.

Türkiye Artık Dünyanın Saygın Ülkeleri Arasında

Derince Belediyesi Meclis Üyeleri Nurhan Baytak ve İbrahim Eren ile teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği ziyaretlerde esnasında değerlendirmeler yapan AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hızla büyüyen ve gelişen Türkiye bugün artık dünyanın saygın ülkeleri arasında yerini aldı. Bir yandan AK Parti hükümetimizle ülkemiz büyürken diğer taraftan da gerek Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz gerekse Derince belediyelerimizin yatırımlarıyla yerel de kalkınma hamlesi gerçekleştiriyoruz” dedi.

Derince’mize Çok Önemli Eserler Kazandırdık

Derincelilerle birlikte hareket ederek kente hizmet ettiklerini belirten Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da yaptığı açıklamada “Bizim için vatandaşımızın öncelikleri ve beklentileri çok önemli. Projelerimizi şekillendirirken de halkımızın taleplerine göre hareket ediyoruz. Bu doğrultuda geride kalan dört yıllık hizmet sürecimizde Derince’mize çok önemli eserler kazandırdık. Bir yandan kentimizin altyapısını yenilerken diğer taraftan da Yelken Kafe, Yüzme Havuzu, viyadükler ve spor tesisleri gibi çok önemli kalıcı eserler inşa ettik. Yapımı devam eden projelerimizi de bir an önce tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.