Harikalar Sahili’nde Çok Önemli Karar
15.09.2018
Anasayfa > Haberler > Derince’de Öğrenciler Yararına Kermes
Derince’de Öğrenciler Yararına Kermes
Derince Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği'nin düzenlediği Derince Kermesi'nin açılışı dualarla gerçekleşti

Çınarlı Mahallesi’nde Düzenleniyor

Öğrenciler yararına her yıl geleneksel olarak tertip edilen Derince Kurs ve Okul Talebelerine Yardım Derneği’nin düzenlediği Derince Kermesi, Çınarlı Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki alanda açıldı. Derince Kermesi’nin açılışına Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık, Çınarlı Mahalle Muhtarı İbrahim Sümer, Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit ve vatandaşlar iştirak etti.

Açılışı Başkan Yardımcısı Işık Yaptı

Yavuz Sultan Öğrenci Yurdu Kurra Hafızı Abdülekber Mahmut’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda bir konuşma yapan Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık, kermesin hayırlara vesile olmasını diledi. Duaların okunmasının ardından açılışı yapılan Derince Kermesi’nde giyim, çeyizlik ve el emeği ürünler ile kuru gıda ve yöresel yiyecekler yer alıyor.