Derince’de Gaziler Günü Kutlandı
18.09.2018
Anasayfa > Haberler > Ağrı'da 14 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
Ağrı'da 14 Terörist Etkisiz Hale Getirildi
Ağrı Dağı bölgesinde sürdürülen operasyonlarda, son 10 günde 1'i sağ 14 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığının, terör örgütü PKK mensuplarına yönelik Doğubayazıt ilçesinin Ağrı Dağı kırsalında icra ettiği operasyon sırasında dün 2 askerin şehit düştüğü anımsatıldı.

Operasyonda 1 teröristin ölü ele geçirilmesi sonrası bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İcra edilen operasyon neticesinde 8 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir. Kentte son 10 günde icra edilen operasyonlarda 1i sağ olmak üzere toplam 14 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiş olup, operasyonlar aralıksız devam etmektedir."

Mehmetçikin son operasyonu, helikopterlerin de katılımıyla engebeli ve kısmen karla kaplı arazide yaptığı öğrenildi.